Talarn agraeix als Bombers de Lleida la seva professionalitat, especialment després dels focs del passat estiu

El president de la Diputació de Lleida ha visitat aquest dimarts les instal·lacions de la Regió d’Emergències de Lleida

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, ha visitat aquest dimarts les instal·lacions centrals de la Regió d’Emergències de Lleida. El president ha pogut conèixer de primera mà com s’organitzen els bombers en aquesta regió d’emergències, la qual compta amb nou parcs de bombers funcionaris i un total de 22 de bombers voluntaris, que en total conformen uns 1.200 efectius que realitzen al cap de l’any uns 18.000 serveis de diversa complicació.

Al llarg de la visita, el president Talarn ha pogut conèixer els efectius que estaven de guàrdia en aquell moment, i els ha transmès tot el seu suport i, en especial, el seu agraïment per la feina realitzada l’estiu passat durant l’incendi forestal a la Ribera d’Ebre i que es va estendre fins a diferents municipis del Segrià.

El president ha estat acompanyat per la directora dels Serveis Territorials d’Interior a Lleida, l’Alt Pirineu i Aran, Montse Meseguer; l’inspector cap de la Regió d’Emergències de Lleida, Jordi Solà, i l’inspector cap de l’Àrea d’Operacions, Joan Josep Bellostas, així com els responsables dels serveis de Protecció Civil.

Lleida, 19 de novembre de 2019

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat