Suport del Patronat de Promoció Econòmica a la participació de les empreses lleidatanes en salons d’àmbit internacional

fires_internacionals

Aquest divendres s’ha obert la convocatòria de subvencions 2021 per a empreses que han participat o participaran en fires i salons d’àmbit internacional amb una dotació pressupostària de 80.000 €

 

El Patronat de Promoció Econòmica continua amb la seva aposta per la internacionalització de les empreses de la demarcació de Lleida. Per aquest motiu, ha obert una convocatòria d’ajuts amb l’objectiu de donar suport i incentivar la participació del teixit empresarial en fires i salons d’àmbit internacional, que se celebrin en territori nacional o a l’estranger, i així ampliar les seves àrees d’influència comercial.

 

Aquesta convocatòria publicada aquest divendres, en el BOP núm. 186, compta amb una dotació pressupostària de 80.000 €. S’hi poden acollir les empreses que han participat o participaran en fires i salons d’àmbit internacional durant l’any 2021, amb un màxim de dos sol·licituds per empresa amb un import de subvenció de fins a 2.000 € per sol·licitud. També s’admetrà la justificació de les despeses subvencionables satisfetes en els darrers dos trimestres de l’any 2020. Aquesta convocatòria romandrà oberta fins al 14 d’octubre de 2021.

 

Lleida, 24 de setembre de 2021

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat