Suport de la Diputació de Lleida a la promoció de la nova temporada d’esquí

Presentacio_temporada_neu_002_VR

Presentacio_temporada_neu_001_VR

Les 11 estacions d’esquí del Pirineu de Lleida ofereixen 483 km esquiables, un 5% més que la temporada anterior

L’aerolínia israeliana Arkia enllaçarà de nou a partir de gener els aeroports de Tel-Aviv i Lleida-Alguaire

La Diputació de Lleida ha acollit aquest divendres la presentació de la nova campanya de neu al Pirineu de Lleida, on han assistit representants dels diferents centres hivernals que conformen l’oferta del Pirineu de Lleida. La trobada és també la presentació de la campanya “On la neu és més que neu…”, a través de la qual la Diputació de Lleida destina prop de 300.000 euros a promocionar aquesta oferta turística i motor de l’economia lleidatana.

En aquest sentit, el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha subratllat que les estacions d’esquí del Pirineu de Lleida reben cada any gairebé dos de cada tres esquiadors que trien Catalunya per esquiar i un de cada quatre dels que ho fan a les estacions del conjunt de l’Estat espanyol.

En l’àmbit de les comunicacions que donen accés a aquests complexos, Reñé ha reclamat de nou l’Eix Pirinenc i la millora de la N-230 i ha valorat positivament el pla pilot que aquesta temporada permetrà que alumnes de tercer de Primària de 30 centres educatius de les comarques dels Pirineus catalans practiquin l’esquí com una assignatura obligatòria a partir del pròxim mes de gener.

Inicialment, estava previst començar la temporada de neu el 22 de novembre, però donades les actuals condicions climatològiques, els complexos hivernals preveuen obrir pel cap de setmana del 6-8 de desembre. Els complexos d’esquí del Pirineu de Lleida afronten la nova temporada amb una millora dels serveis i les instal·lacions. En conjunt, han invertit 12,5 milions d’euros i ofereixen 483 km esquiables, un 5% més que la temporada anterior. Aquest increment situa l’oferta lleidatana com a líder. A més de les novetats als complexos hivernals del Pirineu de Lleida, l’aerolínia israeliana Arkia enllaçarà de nou a partir de gener els aeroports de Tel-Aviv i Lleida-Alguaire amb 10 vols d’anada i altres 10 de tornada durant la pròxima campanya d’hivern.

Lleida, 28 de novembre de 2014

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat