Suport de la Diputació al Centre d’Interpretació del Montsec de Meià

Centre Observació Montsec-Meià

Té una col·lecció de 200 fòssils i vol esdevenir, en un futur, punt de referència amb exposicions de tota la zona del Montsec

El Centre d’Interpretació del Montsec de Meià ha obert portes i ho ha fet amb l’objectiu de convertir-se en un espai de referència que promogui la conservació, el manteniment i la promoció del patrimoni geològic i paleontològic de la zona. Una voluntat que comparteix i reforça la Diputació amb el seu suport al projecte i que, aquest dissabte, va quedar palesa en l’acte d’inauguració a Vilanova de Meià amb la presència de la vicepresidenta de l’IEI, Rosa Pujol.

Segons Pujol, aquest espai dóna “un gran valor patrimonial i turístic al municipi de Vilanova de Meià i permet conèixer la història”. El centre disposa d’una col·lecció de més de 200 fòssils extrets, la gran majoria, del Montsec de Meià i de la seva antiga pedrera. Durant l’acte es va descobrir una placa d’agraïment a la família García-Castellanos, que han cedit la seva col·lecció privada de fòssils, a càrrec de Bene Castellanos.

L’alcalde de Vilanova de Meià, Xavier Terré, va destacar el suport de l’IEI en aquest projecte.

Lleida, 1 de març de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat