Suport a ALLEM per la integració de les persones amb discapacitats

[RoyalSlider Error] No post attachments found.

La Diputació de Lleida col·labora amb l’entitat ALLEM, a la que pertanyen 17 entitats de les comarques de Lleida que donen suport a persones amb discapacitat i alhora vetllen per la seva integració social i laboral amb atenció a la seva salut física i psíquica.

Per aquest motiu, la Comissió d’Acció Territorial d’aquest dilluns té entre els punts de l’ordre del dia la renovació del conveni que la Diputació manté amb aquesta entitat des de l’any 2008. S’hi destinaran 135.000 euros per subvencionar despeses derivades de prestacions de serveis i activitats dirigides a millorar la qualitat de vida de les persones que representen les entitats federades a ALLEM.

Actualment, en formen part: ACUDAM (Mollerussa), ADDA (Vielha), ALBA (Tàrrega), AMISOL (Solsona), ASPAMIS (Lleida), ASPROS (Lleida), CREU BLANCA (Castell del Remei), CLAROR (La Seu d’Urgell), L’ESTEL (Balaguer), L’OLIVERA (Vallbona de les Monges), LA TORXA (Lleida), PLANÇÓ (Lleida), IMO SALVADOR SEGUÍ (Lleida), INTEGRA PIRINEUS (La Seu d’Urgell), CENTRE ASSISTENCIAL SANT JOAN DE DÉU (Almacelles), SHALOM (Lleida), i TALMA (Juneda).

Des de fa anys la Diputació de Lleida està col·laborant amb diferents entitats vinculades amb persones amb discapacitat física o psíquica, als efectes de fomentar la seva autonomia personal i afavorir la seva plena integració a totes les possibilitats que ofereix la realitat social, econòmica i cultural del territori. Aquestes actuacions s’inclouen en el pressupost de més de 5,4 milions d’euros que la corporació destina en el pressupost 2014 a accions de caire social.

Lleida, 20 de juliol de 2014

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat