Sunyer organitza la cinquena edició del festival de teatre familiar ‘Carrollets’

Carrollets_01

Carrollets_03

Carrollets_02

Se celebrarà el dissabte 18 de setembre, a la zona esportiva, amb actuacions de titelles, música i teatre

 

El diputat Joan Gilart ha participat aquest dimarts en la roda de premsa de presentació de la cinquena edició del festival de teatre familiar Carrollets, que se celebrarà a la zona esportiva de Sunyer el dia 18 de setembre. La presentació —que ha tingut lloc a la sala de premsa de la Diputació— ha comptat també amb la participació de l’alcalde de Sunyer, Jaume Gort, i de la regidora de Cultura, Olga Cuito.

 

Carrollets és un festival en què prenen part grans companyies de les terres de Ponent, on petits i grans podran gaudir del teatre, la música i les titelles. En aquest sentit s’ha manifestat Jaume Gort, que ha explicat que percep entre la gent les ganes de veure espectacles d’aquest tipus. Així, ha manifestat el suport a les companyies de Lleida a les quals, moltes vegades, no se les valora com cal.

 

Segons ha explicat Olga Cuito, s’ha previst una zona de pícnic habilitada a l’aire lliure, servei de barra amb begudes i entrepans i una gran zona d’aparcament al costat del recinte. Els empadronats al municipi tindran entrada lliure, prèvia recollida d’una polsera a les dependències municipals, i pel que fa a la gent forana, el menors de 3 anys també tindran entrada lliure, mentre la resta pagarà 5 € per cap.

Finalment, Joan Gilart ha reivindicat la feina que fan els municipis, i particularment, els municipis petits, perquè  la gent acaba valorant la feina que s’hi fa, des del punt de vista cultural. “Arran del tancament, la gent valora molt les activitats culturals o esportives que s’organitzin, i aquesta n’és una mostra”, ha dit.

 

El programa complet de la jornada és el següent:

11.00 hores.- Espectacle ‘Gretel i Hansel’, de ZumZum Teatre.
12.00 hores.- Espectacle ‘Transhumància’, de Xip-Xap.
De 12.45 a 17.45 hores.- ‘La Gran Tempesta’, d’Efímer.
17.30 hores.- Espectacle ‘Safarip’, deLa Baldufa.
18.30 hores.- Espectacle ‘Sabor’, de Sound de Secà.
19.30 hores.- Concert de Pastorets Rock.

 

Lleida, 14 de setembre de 2021

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat