Subvencionem una vintena de projectes d’entitats sociosanitàries

[RoyalSlider Error] No post attachments found.

La corporació hi ha destinat més de 107.000 euros per al desenvolupament de diferents iniciatives de servei a persones amb discapacitat

La Diputació de Lleida ha aprovat en el Ple de gener subvencionar els projectes d’una vintena d’entitats sociosanitàries, que ofereixen diversos serveis a persones amb discapacitat.

Els beneficiaris d’aquests ajuts són:

Hermanos Franciscanos Cruz Blanca-Llar Santa Anna, Fundació Integra Pirineus per a un projecte de suport terapèutic a la integració laboral; l’associació Plançó, l’Associació La Torxa, Acudam, l’Insititut Municipal Salvador Seguí, la Fundació Ilersis, l’Associació Pro-minusvàlids psíquics de l’Alt Urgell, l’Associació Estel, l’Associació centre assistencial d’Almacelles, Aspamis, l’Associació Discapacitats d’Aran, l’Olivera, l’Associació Pro Minusvàlids Solsona, l’Associació Talma, l’Associació Alba, Shalom i la Fundació Andromeda.

En total, la Diputació de Lleida hi ha destinat més de 107.000 euros. L’atenció a les persones és una prioritat de la institució, que també té en actiu altres programes d’ajuda com el servei de teleassistència que es gestiona a través dels consells comarcals.

Lleida, 30 de gener de 2015

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat