Subvencionem les obres d’adequació del nou local de l’Associació Salut Mental Ponent

Reunio_obres_local_Salut_Mental_002_SLI

Reunió del president de la Diputació de Lleida amb representants de l’Associació Salut Mental Ponent

Reunio_obres_local_Salut_Mental_001_SLI

Reunió del president de la Diputació de Lleida amb representants de l’Associació Salut Mental Ponent

La corporació lleidatana atorga un ajut de 70.103 euros per la reforma del nou centre

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, s’ha compromès aquest dimarts amb els representants de la Junta Directiva de l’Associació Salut Mental Ponent a atorgar un ajut de 70.103 euros per poder fer efectiu el seu trasllat de local.

Reñé, juntament amb el director de Serveis Territorials de Benestar Social i Família a Lleida, Josep Maria Forné, i el director de Serveis Territorials de Salut a Lleida, Josep Pifarré, han mantingut una reunió a la Diputació de Lleida per concretar el projecte de reforma del nou espai.

Actualment, l’entitat es troba ubicada al carrer Teuleries de Lleida, però l’objectiu és traslladar-se a unes noves instal·lacions, de 297 metres quadrats distribuïts en dues plantes a l’edifici ‘Espai de Salut’, situat al número 1, del carrer Henry Dunant.

A la planta baixa se situarà el Club Social ‘La Brúixola’ i a la primera planta tots els serveis d’administració i atenció.

Els treballs d’adequació i reforma de l’espai suposen una inversió de 70.103 euros que subvencionarà la corporació lleidatana.

Lleida, 3 de febrer de 2015

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat