Soses celebra 100 anys de futbol

futbolsoses1

futbolsoses2

futbolsoses3

L’acte s’ha dut a terme al recent nomenat camp ‘Joan Baqué’ i en unes instal·lacions completament remodelades.

El diputat Jordi Verdú ha destacat l’aposta decidida de l’ajuntament per posar en valor la practica esportiva al municipi, també l’esport femení, el qual va augmentant esportistes cada temporada.

L’ajuntament de Soses ha celebrat aquest matí, al camp de futbol municipal recentment anomenat ‘Joan Baqué’, els 100 anys de futbol al municipi. El diputat Jordi Verdú i la diputada Helena Martínez han acompanyat a l’alcaldessa Sandra Marco en els actes de celebració d’aquest centenari.

Verdú ha destacat la importància de poder celebrar un centenari d’un club de futbol a qualsevol població. “Perquè el futbol i l’esport en general és arrelament, és sentiment de pertinença a la terra on vius i a aquell escut que portes al cor, i és sinònim que el poble prospera i segueix creixent, mentre hi hagi jugadors i jugadores per seguir endavant”.

El diputat ha felicitat a l’alcaldessa i a tot l’equip de govern per l’aposta decidida per l’esport a Soses i per les recent remodelades instal·lacions. “Però especialment perquè també compartim aquesta aposta decidida pel futbol femení que tant hem posat al centre en les polítiques esportives a la Diputació de Lleida, la qual dona més força a aquesta manera de veure l’esport i promou l’esport i la igualtat entre jugadors i jugadores”

Per la seva part, l’alcaldessa de Soses, ha remarcat que aquests 100 anys d’història van molt més enllà del futbol, molt més enllà de l’esport. “Són 100 anys de germanor, 100 anys de sentiments, 100 anys d’emocions. Durant aquests anys el nostre camp de futbol ha esdevingut un punt de trobada, un lloc per augmentar les relacions socials, en definitiva, un espai per seguir fent poble”.

En l’acte també hi ha intervingut el vicepresident de la Federació Catalana de Futbol i delegat a Lleida, Josep Maria Espasa; el representant d’antics jugadors, Joan Baqué; un dels coneixedors dels inicis del futbol a Soses, Miquel Ribes; i el president del CF Soses, Òscar Izcara.

Soses, 25 de març de 2023

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat