Situació actual dels treballs que es porten a terme a la carretera LV-9124 a Castell de Mur per l’esllavissada del passat dia 16 d’abril

[RoyalSlider Error] No post attachments found.

En relació amb els treballs al tram de carretera LV-9124, de la C-13 a Moror, afectat per la greu esllavissada del dia 16 d’abril passat al pk 5+200, la Diputació de Lleida informa que continuen les tasques d’estabilització dels talussos i es preveu que no estiguin acabades fins a finals d’aquest mes.

Aquestes tasques d’estabilització són imprescindibles per poder garantir l’entrada a la zona dels equips que hauran de procedir a la retirada de tots els elements que ara bloquegen la calçada. El moviment de terres i de retirada de roques amb maquinària pesada es preveu iniciar la primera setmana de juny amb una durada aproximada de 3 setmanes.

Una vegada retirat tot el material es procedirà a la reconstrucció de la carretera amb ferms asfàltics i la reposició dels elements funcionals. El trànsit en aquesta carretera es podria restablir parcialment o total  a principis de la segona quinzena de juliol.

 

Lleida, 16 de maig de 2018

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat