Signatura de l’acord d’adhesió al projecte d’abastament d’aigua des de Rialb a més de 30 municipis

REÑÉ_ACORD_AIGUA_2

Per al proveïment d’aigua procedent del Canal Segarra-Garrigues per a la Segarra, l’Urgell, l’Anoia i la Conca de Barberà

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha assistit aquest dijous a l’acte de signatura de l’acord d’adhesió de les comarques de la Segarra, l’Urgell, l’Anoia i la Conca de Barberà per al proveïment d’aigua procedent del Canal Segarra-Garrigues. L’acte s’ha celebrat al Paranimf de la Universitat de Cervera i ha estat presidit pel conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull.
En la seva intervenció, Reñé ha manifestat la seva satisfacció personal i alhora compartida amb la resta d’assistents per haver arribat a un acord que permet donar amb garanties un abastament d’aigua potable de qualitat. També ha afirmat que “tenim un país ric i equilibrat que ha de donar oportunitats a tots els municipis i amb aquest acord donem una gran oportunitat al territori”.

Aquest acord beneficiarà 32 municipis d’aquestes quatre comarques i resoldrà de forma definitiva les reivindicacions històriques dels petits municipis.

Cervera, 2 de març de 2017

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat