Sidamon, capital catalana de la milla amb la celebració de la seva Milla Urbana i del Campionat de Catalunya Absolut i Màster

La prova, que s’ha presentat aquest divendres, se celebrarà el dissabte 31 d’agost i comptarà també amb una cursa inclusiva anomenada ‘Capacitats diferents’ i serà solidària amb Down Lleida

La Diputació de Lleida ha acollit aquest divendres la presentació de la 5a Milla Urbana de Sidamon, que enguany serà, a més, el Campionat de Catalunya de Milla Absolut i Màster, amb la qual cosa Sidamon serà la capital catalana de la milla. La prova se celebrarà el dissabte 31 d’agost al vespre.

La presentació ha comptat amb la participació dels diputats Helena Martínez i Joan Gilart, de la presidenta de Down Lleida, Olga Parés, la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Sidamon, Montse Carulla, i del delegat de la Federació Catalana d’Atletisme a Lleida, Sebastià Vidal.

Organitzada per l’Ajuntament de Sidamon, amb l’autorització de la Federació Catalana d’Atletisme i sota el control del Comitè Català de Jutges, la cita es disputarà a partir de les 17.30 hores, amb sortida i arribada a l’avinguda Generalitat, a tocar de la pista esportiva i de la piscina de Sidamon.

Les inscripcions per a les curses corresponents al Campionat de Catalunya s’hauran de fer a través de la Intranet de la RFEA fins al dilluns 26 d’agost, mentre que les corresponents a les curses de la 5a Milla de Sidamon s’hauran de fer a la web www.iter5.cat i es tancaran el divendres 30 d’agost.

Aquesta edició de la Milla de Sidamon comptarà també amb una cursa Inclusiva anomenada ‘Capacitats diferents’, una prova per promoure la igualtat social, l’esport i la salut, l’objectiu de la qual és que tothom pugui fer esport. Serà una cursa no competitiva oberta a tothom i on s’haurà de fer una volta al circuit de 550 metres.

A més, la Milla de Sidamon serà un any més solidària, en aquesta edició amb Down Lleida. És per això que tots aquells que ho desitgin es podran inscriure a la web d’Iter5 en l’opció ‘Dorsal solidari’, participin o no a la prova esportiva.

A cada cursa de la Milla de Sidamon es donarà premi als cinc primers classificats i al primer local de cada categoria, a excepció de la cursa dels Cigronets i la Cursa Inclusiva. A les curses del Campionat de Catalunya de Milla es donarà premi als tres primers classificats de cada categoria. Hi haurà samarreta commemorativa i entrepà per a tots els participants.

Pel que fa als serveis, la Milla de Sidamon ofereix servei de guarderia, guarda-roba, massatge, escalfament (zumba) i piscina.

Lleida, 9 d’agost de 2019

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat