Seròs organitza la primera edició del Fruit Music Festival

Fruit_Music_Festival_Seròs_01

Fruit_Music_Festival_Seròs_03

Fruit_Music_Festival_Seròs_02

Tindrà lloc el 9 de juliol, amb l’actuació del grup ‘Doctor Prats’ com a cap de cartell

 

El vicepresident primer de la Diputació, Jordi Latorre; l’alcalde de Seròs, Josep Antoni Romia, i el regidor de Cultura i Festes de Seròs, Josep Albà, han presentat aquest dilluns la primera edició de Fruit Music Festival, que se celebrarà a Seròs el dia 9 de juliol, amb el grup ‘Doctor Prats’ com a cap de cartell.

 

Josep Antoni Romia ha explicat que “es tracta d’una iniciativa cultural i gastronòmica que promociona la cultura musical i la producció de fruita dolça i el seu consum”. Així, es presenta també com una de les iniciatives que donaran el tret de sortida a fires i festes majors que se celebren al principi de l’estiu a la demarcació de Lleida.

 

En aquest sentit, s’ha manifestat Jordi Latorre, que ha reivindicat els municipis del Baix Segrià, després de fer-se més coneguts amb l’emissió de la pel·lícula ‘Alcarràs’ i del qual ha dit que “ara tenen una altra mirada, i segur que si ho seguim treballant municipis com Seròs en seguiran sortint beneficiats”.

 

El festival –que se celebrarà al camp de futbol– obrirà portes a les 21.00 hores i  s’iniciarà a les 21.30 amb l’actuació de ‘La nina paracaidas’, seguit de ‘Bandidos perversions’ (23.00 hores) que precediran l’actuació central de ‘Doctor Prats’, prevista per les 1.00 hores. La nit finalitzarà amb les sessions de DJ Moncho i DJ Manel López.

 

Jordi Albà ha volgut destacar que “el festival –que vol tenir continuïtat en el temps– vol donar ressò al talent musical que tenim a la zona. Es tracta de grups joves que es volen promocionar”.

 

L’organització ha previst una zona de descans ‘chill out’ i de menjar. Les entrades es podran adquirir a un preu de 20€ l’anticipada i 25€ a taquilla.

 

Lleida, 30 de maig de 2022

 

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat