Seròs inaugura la reforma i ampliació de la Llar d’Infants La Quitxalla amb el suport de la Diputació de Lleida

SERÒS-1

SERÒS-2

SERÒS-3

SERÒS-4

A l’acte inaugural hi han assistit el vicepresident quart de la Diputació de Lleida, Ferran Accensi, i la diputada Rosa Pujol.

El vicepresident quart de la Diputació de Lleida, Ferran Accensi, i la diputada Rosa Pujol han assistit aquest dissabte a l’acte inaugural de la reforma i ampliació de la Llar d’Infants La Quitxalla de Seròs.

Els diputats han estat rebuts a l’Ajuntament de Seròs per l’alcalde Josep Antoni Romia, en un acte al qual també hi han assistit Montse Bergés, delegada territorial del Govern de la Generalitat a Lleida; Claudi Vidal, director dels Serveis Territorials d’Educació a Lleida; David Masot, president del Consell Comarcal del Segrià; membres de la corporació municipal i alcaldes d’altres poblacions.

Tot seguit, s’han traslladat a la Llar d’Infants, on han estat rebuts per la directora, Divina Estiarte, i per les famílies de Seròs. L’encarregada d’inaugurar la reforma de la Llar d’Infants ha estat Montse Bergés, que prèviament havia signat al Llibre d’Honor de l’Ajuntament. El descobriment de la placa commemorativa de la inauguració de la Llar d’Infants La Quitxalla ha donat pas a una visita a les instal·lacions del centre.

La diputada Rosa Pujol, en nom de la Diputació de Lleida, ha felicitat l’Ajuntament i l’equip docent per “haver consolidat la Llar d’Infants per molts anys”. Pujol ha assegurat que “les parets d’un edifici són molt importants, però el més important és el projecte educatiu que el professorat té envers els nens i nenes”. Pujol ha finalitzat el seu parlament assegurant que “amb aquest projecte es forma el futur de tots els serosans i serosanes”.

Amb l’ampliació, la Llar d’Infants podrà oferir 41 places en total. Aquesta reforma ha permès també ampliar una nova aula per a nadons de P0, una zona de descans i un magatzem, i també s’ha ampliat el despatx de les tres mestres. El nou equipament també s’ha dotat d’una nova aula de P1 i P2, equipada amb lavabos i canviadors, una sala polivalent i un traster. L’actuació ha comptat amb un pressupost de 425.000 euros, 70.000 euros dels quals han estat aportats per la Diputació de Lleida.

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat