Segona edició del festival per a nenes i nens Festivalent@ d’Almenar

Festivalent_Almenar_01

Festivalent_Almenar_02

Tindrà lloc el dia 30 d’abril amb tallers, inflables, animació i concert

 

El vicepresident de la Diputació, Ferran Accensi; la regidora de Festes d’Almenar, Montse Carbonell, i el regidor de Benestar Social, Carles Ferrer, han participat aquest dijous en la roda de premsa de presentació de la segona edició de Festivalent@ que se celebrarà al pati de les escoles velles i voltants d’Almenar el 30 d’abril i en la qual s’espera la participació d’unes 400 persones.

 

El festival quedarà obert a les 11.00 hores i a les 12.00 hores hi haurà el concert del grup Ambauka. A aquesta activitat matinal s’hi sumaran d’altres que s’allargaran durant tota la jornada, com tallers de pinta cares, de màscares africanes, de sucs, de globoflèxia, parc d’inflables, animació i una disco-xic per escoltar música amb auriculars i ballar. A la tarda, el festival es clourà amb el concert del grup Pop per Xics.

 

Ferran Accensi ha destacat la importància de celebrar activitats com aquesta en la qual els protagonistes són els més joves i el fet que la primera edició tingués un gran èxit.

 

Per la seva banda, Montse Carbonell ha explicat que la intenció es calendaritzar la festa perquè coincideixi sempre l’últim cap de setmana del mes d’abril i que, enguany, a més del pati de les escoles velles, s’ampliarà la superfície amb els carrers propers.

 

Finalment, Carles Ferrer ha dit que estan programades activitats per a nenes i nens que tot just comencen a caminar fins a infants d’entre 10 i 12 anys.

 

El preu de l’entrada per als empadronats a Almenar és de 5 € i per la resta de 7 €.

 

 

Lleida, 28 d’abril de 2022

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat