Sebastià Serrano destaca les potencialitats de la literatura en la lliçó inaugural de l’IEI

ORIdca_0021_editora_2_5063_0_1

ORIdca_0055_editora_2_5063_0

ORIdca_0068_editora_2_5063_0

El catedràtic de la Universitat de Barcelona (UB), Sebastià Serrano, ha estat l’encarregat de pronunciar aquest dijous, dia 12 de gener, la lliçó inaugural del nou curs acadèmic de l’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI) on han assistit prop de 150 persones. Sota el títol, “Elogi a la literatura”, el lingüista s’ha referit a les connexions existents entre la ciència i les humanitats i en aquest sentit ha destacat les potencialitats de la literatura com a facilitadora de la interacció social, de la salut mental i de la felicitat emocional de les persones.

L’acte, que s’ha celebrat a l’Aula Magna de l’IEI, ha estat presidit pel president de la Diputació de Lleida i de l’IEI, Joan Reñé, que ha agraït a Sebastià Serrano el seu parlament sobre la literatura perquè “en el cas del nostre país, continua sent, conjuntament amb la llengua un element nuclear de la nostra identitat”.

En els parlaments també ha intervingut el director de l’IEI, Josep Maria Solé i Sabaté, que ha elogiat de Serrano el fet d’haver arribat a tothom explicant la importància de la comunicació.

Lleida, 12 de gener de 2012
 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat