Sant Guim celebra 20 anys de la Fira de l’Ou

Fira_de_lOu_WEB

Fira de l'Ou Sant Guim de Freixent

Fira de l'Ou Sant Guim de Freixent

El President de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha inaugurat la 20a Fira de l’Ou de Sant Guim de Freixenet, en què també ha estat reconegut per la seva trajectòria el pilot de Cervera Marc Márquez, present a l’acte, i el seu germà Àlex Márquez, que ha excusat l’assistència per altres compromisos contrets prèviament. El premi que li ha entregat la localitat són els Ous de Plata.

L’acte l’ha conduït el periodista Lluís Urpí i l’alcalde Francesc Lluch ha donat la benvinguda als nombrosos assistents a aquesta fira que recorda en to festiu una de les activitats econòmiques que tingué més implantació al municipi antigament, com fou la relacionada amb les explotacions d’aviram i la producció d’ous.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha posat en valor l’estima pels orígens i la identitat, i n’ha posat com exemples les fires locals, així com el discurs dels pilots de Cervera, que s’han convertit en ambaixadors de l’Ara Lleida, la marca turística creada per la Diputació de Lleida per promocionar aquestes comarques.

Sant Guim de Freixenet, 12 de juny de 2016

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat