Sabarich assisteix a la distinció del Pont de Suert com a Vila Europea de l’Esport 2012

ORIvila_europea-01_editora_2_5010_0_1

El vicepresident del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Gerard Sabarich, i el primer tinent d’alcalde del Pont de Suert, Xavier Alonso, han participat aquest dimecres a l’acte de lliurament de la bandera acreditativa de Vila Europa de l’Esport 2012 al municipi del Pont de Suert que ha tingut lloc a la seu de l’Europarlament a Brussel·les.

El Pont de Suert ha rebut la distinció de Vila Europea de l’Esport 2012 per la qualitat de les seves competicions, l’excel·lent gestió en matèria esportiva i els bons equipaments esportius. La capital de l’Alta Ribagorça organitza anualment una dotzena de proves d’alt nivell i l’any vinent serà la seu dels Sky Games, una espècie d’Olimpíades dels esports de muntanya en altura.

L’Associació de Capitals Europees de l’Esport (ACES) atorga el guardó de Vila Europea de l’Esport als municipis de menys de 25.000 habitants que portin a terme una política esportiva local de qualitat, desenvolupin infraestructures i models de gestió que afavoreixin la pràctica esportiva i facin una política esportiva local basada en el concepte de l’esport com un instrument d’integració i millora de la qualitat de vida.

A banda de la capital de l’Alta Ribagorça, els municipis premiats són Otura (Granada) i les ciutats italianes d’Atri, Finale Ligure, Savigliano, Savignano sul Rubicone i Valdengo.

Brussel·les, 30 de novembre de 2011

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat