Rosa Pujol participa en la inauguració de la II Convenció d’Afrucat ‘Reinventar-se’

ORIconvencio_afrucat_rosa_pujol_01_editora_2_5012_0_1

ORIconvencio_afrucat_rosa_pujol_02_editora_2_5012_1

ORIconvencio_afrucat_rosa_pujol_04_editora_2_5012_0

La portaveu i diputada de CiU, Rosa Pujol, ha assistit aquest dijous a l’acte d’inauguració de la II Convenció de l’Associació Empresarial de fruita de Catalunya Afrucat. La jornada, que porta per títol ‘Reinventar-se’, s’ha celebrat al Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida i és la primera des de la fusió entre Catalonia Qualitat i Asofruit.

En la seva intervenció, la portaveu i diputada de CiU, Rosa Pujol, ha afirmat que el sector agroalimentari és un sector estratègic per al territori de Lleida perquè a través de l’especialització i la modernització del sector productiu s’estan produint productes alimentaris de gran qualitat. També ha valorat la tasca que fins ara han fet les associacions productores i comercialitzadores.

La jornada es va iniciar amb la celebració de l’assemblea general en què es van explicar les accions efectuades durant aquest any i posteriorment es van organitzar diferents xerrades i un taula rodona en les que han parlat de la necessitat de canviar i reinventar-se per tirar endavant noves iniciatives.

Lleida, 1 de desembre de 2011

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat