Rosa Maria Perelló visita Prullans, Ardòvol i Bellver durant un periple per la Cerdanya

BellverCerdanya2-WEB

BellverCerdanya1-SLI

La presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Perelló, ha efectuat aquest dissabte una visita a diferents pobles de la comarca de la Cerdanya.

Acompanyada pel diputat Antoni Navinés, el periple de Rosa Maria Perelló per la Cerdanya ha començat a Prullans, on ha estat rebuda per l’alcalde Albert Maurel abans de visitar el local social de Ca l’Antoni. Posteriorment, s’han desplaçat fins a Ardòvol, on ha conegut el sistema d’abastament d’aigua potable, per traslladar-se més tard a Bellver de Cerdanya, on la presidenta de la Diputació també ha estat rebuda a l’Ajuntament en un acte encapçalat per l’alcalde Francesc X. Porta. Entre d’altres punts, a Bellver la presidenta de la Diputació ha visitat la Baixada del Camí del Bac, el CAP i la residència de Bellver Fundació Pública de Serveis Sant Roc.

Rosa Maria Perelló ha dit que el periple per la Cerdanya forma part de les visites que tenen programades per tot el territori i que serveixen per “apropar-nos a les inquietuds dels Ajuntaments i dels alcaldes”, i a la vegada conèixer “projectes que ja s’han dut a terme i altres que s’han de tirar endavant en el futur”, com és el desplegament de la fibra òptica, més encara quan, com és aquest cas, es tracta d’una comarca amb “molts actius importants, com és l’atractiu paisatgístic i turístic” per tal de dinamitzar el territori i poder arrelar la població a la comarca.

 

Bellver de Cerdanya, 23 de març de 2019

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat