Rosa Maria Perelló visita l’Albi i la seva Fira de Productes Artesans FirAlbi

FirAlbi2-WEB

FirAlbi1-SLI

La presidenta de la Diputació de Lleida també ha visitat el consultori mèdic, diferents carrers, el Casal i el camp de futbol, a més de veure els Tres Tombs


La presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Perelló, ha efectuat aquest diumenge una visita a l’Albi que ha inclòs una passejada per la 5a Fira de Productes Artesans FirAlbi.
Perelló, que ha arribat a l’Albi acompanyada d’Enric Mir, vicepresident cinquè de la Diputació, ha estat rebuda a l’Ajuntament per l’alcaldessa del municipi, Anna Feliu, i la resta de la corporació municipal, a més dels presidents de les associacions locals i alcaldes de municipis veïns. La presidenta ha signat al Llibre d’Honor de l’Ajuntament abans de visitar, a la planta baixa del mateix edifici consistorial, el consultori mèdic. Posteriorment, han efectuat una visita a peu de l’avinguda Catalunya i del camí de la Raval.
En acabar, ha pogut participar en l’inici dels Tres Tombs a l’avinguda Catalunya i han efectuat una visita a FirAlbi, que enguany ha comptat amb prop d’una cinquantena d’estands, dels quals 27 eren de productors locals.
Perelló ha expressat que “des de la Diputació és un honor poder compartir un matí a l’Albi i poder veure les novetats d’una fira que ja fa cinc anys que es fa, que és un atractiu pel poble però sobretot per la comarca i pel territori”.
L’estada a l’Albi ha acabat amb una visita al Casal, on s’han reformat els serveis, i al camp de futbol, on s’ha reformat la tanca.
L’Albi, 24 de març de 201

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat