Rosa Maria Perelló presideix la inauguració de la reforma de la Rambla Pearson de Tremp, que passarà a ser peatonal

PERELLÓ-TREMP-4-WEB

PERELLÓ-TREMP-5-SLI

PERELLÓ-TREMP-2-SLI

L’actuació representa un canvi radical en una de les vies més emblemàtiques de la capital del Pallars Jussà

La presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Perelló, ha presidit aquest dissabte la inauguració de la reforma de l’avinguda Rambla Doctor Pearson de Tremp, que a partir d’ara serà peatonal.

Durant la seva estada a Tremp, Perelló ha estat rebuda a l’Ajuntament per l’alcalde, Joan Ubach, i per Constantí Aranda, president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, a més de la resta de membres de la corporació municipal. La presidenta de la Diputació de Lleida ha signat al Llibre d’Honor de l’Ajuntament abans de traslladar-se a peu a la Rambla Doctor Pearson. Allí s’ha procedit a fer la inauguració oficial de les reformes. Més tard han fet una visita a la zona enjardinada del passeig, on hi ha l’estàtua del Doctor Pearson, i s’ha servit una aperitiu popular.

Tal com ha assenyalat la presidenta de la Diputació en la seva intervenció, la reforma duta a terme a la Rambla Pearson suposarà un canvi radical en una de les vies més emblemàtiques i neuràlgiques de Tremp, que ara passarà a ser “un punt de trobada” que facilitarà la “socialització” de l’indret i que “millorarà la qualitat de vida i els usos de la zona”. L’actuació s’ha executat en dos fases, la primera de les quals va comptar amb un pressupost de 160.000 euros i va ser subvencionada en un 50% per la Diputació, i que va incloure el condicionament de la xarxa de clavegueram, que estava força malmesa i que va donar peu a la resta de l’obra.

La segona fase ha tingut un pressupost de 498.000 euros i, a més de convertir la rambla en peatonal, ha inclòs la renovació de l’enrajolat, l’enjardinament i l’enllumenat del passeig. Malgrat que serà una via peatonal i la prohibició de circular als vehicles, es permetrà l’accés als veïns que disposen de garatge i s’establiran uns horaris de càrrega i descàrrega en tres punts per a l’abastiment dels comerços.

 

 

Tremp, 2 de març de 2019

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat