Rosa Maria Perelló participa a la XXI Trobada Intercomarcal de Dones de les Terres de Lleida, celebrada a Preixana

Preixana_WEB

Preixana_SLI

Ha estat el seu primer acte oficial després que el dijous prengués possessió com a primera dona que presideix la Diputació de Lleida

La presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Perelló, ha assistit aquest matí a la XXI Trobada Intercomarcal de Dones de les Terres de Lleida, celebrada a Preixana.

Perelló ha estat rebuda a l’Ajuntament de Preixana pel seu alcalde, Jaume Pané, i pel president del Consell Comarcal de l’Urgell, Salvador Bonjoch. Després de signar al Llibre d’Honor del consistori, la presidenta de la Diputació s’ha traslladat a l’ermita de la Mare de Déu de Montalbà, on ha estat rebuda per la presidenta de l’Associació de Dones L’Estela, Pepita Bustamante, i ha assistit a la xerrada que ha ofert la religiosa Lucía Caram.

Perelló ha destacat la “satisfacció per tenir el primer acte oficial com a presidenta de la Diputació de Lleida a la meva comarca, l’Urgell, i que sigui a Preixana, un poble amb el que sempre hem compartit moltes complicitats. També és un honor que es tracti d’una jornada amb les dones com a epicentre. Una trobada de tot aquest teixit en femení que tenim a la gran majoria de les nostres localitats, que destaca per la seva gran dinamització i per l’alt número d’activitats que realitzen. També ha estat, com no, un plaer el poder escoltar a una bona comunicadora com és sor Lucía Caram”.

Han estat prop de 200 les dones que han gaudit de la jornada arribades d’arreu de la comarca de l’Urgell. Les entitats que han participat han estat l’Associació de Dones Albada de Mollerussa, Arrel de Tàrrega, Anjua de Vilanova de Bellpuig, Castellsalvà de Belianes, Cimbori de Barbens, Federació de Dones del Pla d’Urgell, Flor de Romaní de Sant Martí de Maldà, Mare de Déu de la Bovera de Guimerà, l’Argila de Verdú, Terra Baixa de Castellnou de Seana, Pou de l’Or de Bellvís, Pedra Viva de Maldà, la Rosada de Borges Blanques, Madrones d’Anglesola, Atenea de Bellpuig, Verge del Pedregal del Talladell i L’Estela de Preixana.

Es dóna la circumstància que aquesta Trobada Intercomarcal de Dones ha estat el primer acte oficial de Rosa Maria Perelló com a presidenta de la Diputació de Lleida després que prengués possessió del càrrec aquest dijous, esdevenint la primera dona que presideix la corporació.

 

 

 

Preixana, 20 d’octubre de 2018

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat