Rosa Maria Perelló inaugura les millores de la carretera LV-3027 entre Bellmunt, Penelles i Castellserà

CTRABELLMUNT-1-WEB

PENELLES-1-SLI

L’actuació ha suposat una inversió de prop de 600.000 euros per part de la Diputació de Lleida
La presidenta també ha visitat Butsènit, Montgai i Penelles, on ha participat en l’inici de la temporada del projecte Gar-Gar


La presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Perelló, ha inaugurat avui les reformes dutes a terme a la carretera LV-3027 entre Bellmunt, Penelles i Castellserà.
La inauguració s’ha dut a terme durant la visita de Perelló a Bellmunt d’Urgell, on primer ha visitat el local social. La presidenta de la Diputació ha inaugurat la reforma de la carretera LV-3027 entre Belmunt, Penelles i Castellserà, acompanyada del vicepresident quart i alcalde de Penelles, Eloi Bergós; del diputat de Serveis Tècnics, Josep Ibarz; de l’alcaldessa de Bellmunt, Sònia Valero; i de l’alcalde de Castellserà, Marcel Pujol, a més de la presidenta del Consell Comarcal de la Noguera, Concepció Cañadell, i de l’Urgell, Salvador Bonjoch.
Tal com ha recordat Rosa Maria Perelló, les obres en aquesta via han suposat “una inversió propera als 600.000 euros” per part de la Diputació de Lleida, i han consistit en la rehabilitació del ferm del tram de 4,6 kilòmetres Castellserà-Penelles-Bellmunt. Per temes de seguretat vial, també s’han executat un seguit d’actuacions a la zona de la plaça de la Font del municipi de Penelles i a la zona urbana de Bellmunt d’Urgell, en aquest cas per solucionar també uns problemes de drenatge i millorar l’accessibilitat i la seguretat. Tot plegat, ha dit la presidenta de la Diputació, dins la “voluntat d’anar millorant les deficiències” de les diferents carreteres del territori.
La visita de Perelló a Bellmunt s’ha emmarcat dins el periple que ha fet aquest matí per diferents poblacions de la Noguera. La jornada ha començat a Butsènit, on Rosa Maria Perelló ha visitat les pintures de l’església, les sitges de la plaça i la sala de vetlles. Posteriorment, s’ha traslladat a Montgai, on ha visitat Lo Carreró i les obres que s’estan duent a terme al carrer Lluís Companys i al pavelló poliesportiu en companyia de l’alcalde i diputat Jaume Gilabert.
L’estada de Rosa Maria Perelló a la Noguera ha acabat a Penelles, on la presidenta ha participat, acompanyada de l’alcalde d’aquesta població, Eloi Bergós, a la jornada de portes obertes celebrada a l’església vella, que s’ha condicionat gràcies a un ajut de la Diputació, i ha pres part en el primer dia de la temporada del projecte Gar-Gar, una iniciativa que té com a objectiu difondre la cultura artística al món rural, fent de Penelles un referent en el món del muralisme.
Bellmunt, 24 de febrer de 2019

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat