Rosa Maria Perelló felicita el Club Gimnàstic Lleida pels èxits assolits en la temporada

L’entitat, que ha estat rebuda avui a la Sala Viladrich de la Diputació de Lleida, ha aconseguit dos ors i una plata al Campionat d’Espanya de gimnàstica artística


La presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Perelló, ha rebut aquesta tarda les entrenadores i les gimnastes del Club Gimnàstic Lleida, en un acte que s’ha celebrat a la Sala Viladrich del Palau de la Diputació.

Perelló ha felicitat totes les components del club pels èxits assolits al llarg d’aquesta temporada, entre els que cal destacar els obtinguts al Campionat d’Espanya de Gimnàstica Artística celebrat a Guadalajara. Allí, el Club Gimnàstic Lleida es va endur l’or per a l’equip de Vo2 format per Gala Cuartiella, Laia Prim, Claudia Farrando i Aina Puértolas, i també l’or de Laia Prim a la categoria Vo2 en l’aparell de paral·leles i la plata de Claudia Ayora a la categoria de Vo6 en l’aparell de terra.

La presidenta de la Diputació ha destacat la tasca de totes les gimnastes i de les seves entrenadores, Marina Rion i Laia Carreño, a les quals ha encoratjat a seguir treballant per donar continuïtat als bons resultats. A més, s’ha mostrat força complaguda gaymaletube.video per l’original mallot de competició que llueixen les gimnastes, on apareix el claustre de la Seu Vella de Lleida.

A la recepció d’avui hi han participat la quinzena de nenes que van participar al Campionat d’Espanya esmentat, a més de les entrenadores i de la presidenta, Eva Gilart. Totes elles han estat obsequiades amb un lot de la Diputació, que a més recolza el club amb un ajut.

El Club Gimnàstic Lleida és un club especialitzat en gimnàstica artística femenina fundat al 2015 i que treballa en base a una filosofia de transmissió de valors, participació, implicació amb la ciutat de Lleida i vinculació amb les famílies, per tal d’aconseguir un desenvolupament integral de les gimnastes. Actualment, el club compta amb 241 nenes.
Lleida, 27 de novembre de 2018

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat