Celebració de l’acte institucional del Dia Internacional de les Dones

DIA DONA-5

La presidenta de la Diputació ha assistit a la commemoració, celebrada a la plaça 8 de Març de Lleida

La presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Perelló, ha participat aquest divendres en l’acte de commemoració del Dia Internacional de les Dones, que s’ha celebrat a la plaça 8 de Març de Lleida.

Perelló ha estat acompanyada pels diputats Francesc Sabanés i Paco Cerdà en un acte en què també hi han estat presents la resta d’autoritats de les administracions públiques i entitats lleidatanes.

L’acte ha estat conduit per la catedràtica de Llatí i professora, Teresa Quintillà, i ha inclòs una actuació musical a càrrec d’alumnes del Conservatori i Escola Municipal de Música de Lleida i la lectura de la declaració institucional, a càrrec de Carme Salla, tresorera de l’Associació Professional d’Empresàries de Lleida (AP! Lleida). La declaració institucional denuncia la violència masclista i les sentències judicials que l’emparen, i reivindica la sororitat i els feminismes com a motors de canvi per assolir la igualtat efectiva i real i derrocar el sistema patriarcal d’una vegada per totes.

 

 

Lleida, 8 de març de 2019

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat