Acte de celebració del 30è aniversari de l’Alta Ribagorça

Pont de Suert_7-WEB

Pont de Suert_2-SLI

La presidenta de la Diputació ha intervingut en una jornada a la seu del Consell Comarcal, al Pont de Suert, que ha estat presidida per Quim Torra

La presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Perelló, ha acompanyat el president de la Generalitat, Quim Torra, en l’acte de celebració del 30è aniversari de la comarca de l’Alta Ribagorça, que ha tingut lloc aquest diumenge a la seu del Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça, al Pont de Suert.

L’acte ha comptat amb la participació, entre d’altres, del president del Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça, Josep Lluís Farrero; la delegada del Govern a l’Alt Pirineu i Aran, Rosa Amorós; l’alcalde del Pont de Suert, José Antonio Troguet; l’alcalde de la Vall de Boí, Joan Perelada; i l’alcaldessa de Vilaller, María José Erta, a més dels ex presidents i ex consellers del Consell Comarcal.

Perelló i Torra han signat al Llibre d’Honor del Consell Comarcal i posteriorment s’ha visionat un vídeo que ha donat pas a les intervencions, entre elles la de la presidenta de la Diputació. Perelló ha destacat que “tant a l’Alta Ribagorça com en tot el territori tenim possibilitats en les quals la Diputació de Lleida hi treballarà. Dos d’elles i que tenen a veure molt amb la zona en la que ens trobem són les cinc fases de desplegament que es duran a terme de fibra òptica i l’altra la candidatura Barcelona-Pirineus per poder comptar amb les Olimpíades d’hivern de 2030”.

El multitudinari acte s’ha celebrat a les noves instal·lacions del Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça. Una infraestructura que ha sofert una gran remodelació amb l’ajuda de la Diputació de Lleida. “Avui hem pogut mostrar les noves instal·lacions d’aquesta casa. Un espai més ampli, sobre tot en serveis socials, hem baixat l’oficina de turisme a peu de carrer, ja comptem amb sanitaris adaptats, un ascensor, entre d’altres necessitats que ens ajuden a donar un millor servei als habitants i a tots aquells que ens visiten. Agraïment especial a la Diputació, donat que aquestes obres han estat fruit de la seva col·laboració amb el Consell Comarcal”, ha explicat Farrero.

En acabar, tots els presents s’han fet una foto de família commemorativa dels 30 anys d’història de la comarca de l’Alta Ribagorça.

 

El Pont de Suert, 10 de març de 2019

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat