Rosa Maria Perelló, a la Gala del Campionat Provincial de Motociclisme ‘Ara Lleida’

AlmacellesPremis1-WEB

AlmacellesPremis3-SLI

La festa s’ha celebrat a Almacelles i ha distingit un total de 15 pilots campions provincials de les modalitats de motocròs, trial i dirt track

També s’han premiat els lleidatans campions d’Espanya i del món i s’ha celebrat l’aniversari del Club Amics del Motor d’Almacelles

La Diputació de Lleida també ha rebut una distinció pel seu suport al motociclisme

La presidenta de la Diputació, Rosa Maria Perelló, ha participat aquest dissabte a la Gala de lliurament dels premis del Campionat Provincial de Motociclisme ‘Ara Lleida’ i l’aniversari del Club Amics del Motor d’Almacelles, que ha tingut lloc a la Sala Arca d’Almacelles.

L’acte ha comptat també amb l’assistència de l’alcalde d’Almacelles, Josep Ibarz; del president de la Federació Catalana de Motociclisme, Josep Maria Mañé; del representant territorial d’Esports a Lleida, Joan Segura; del president territorial de la FCM a Lleida, Manel Sirera; del president del Moto Club Amics del Motor d’Almacelles; i del vicepresident segon de la Diputació, Gerard Sabarich.

A més de visionar dos vídeos, un de resum de la temporada i un altre sobre l’entitat homenatjada, s’han lliurat reconeixements als pilots lleidatans que han estat campions estatals i del món durant l’any 2018: Marc Màrquez, campió del món de MotoGP; Jaume Betriu, campió d’Espanya d’Enduro 2; David Giménez, campió d’Espanya de Supermoto SM Pro; i Jaume Gaya, campió d’Espanya de Supermoto SM Lites. També ha rebut un reconeixement la Diputació de Lleida pel seu suport al motociclisme.

Pel que fa al Campionat Provincial, en total hi ha hagut 45 guardonats (15 campions), 21 en motocròs (7 campions), 15 en trial (5 campions) i 9 en dirt track (3 campions). En motocròs, els premiats han estat Ramon Llobet, Raúl Capdevila i Kilian Vall, que han estat primer, segon i tercer en la categoria d’afeccionats; Iban Lluís Cabezas, Sergio Castro i Jaume Gaya, en MX1; i Adrià Monné, Guillem Mascarilla i Daniel Garralón, en MX2; Albert Armengol, Sebastián P. López i Gerard Farré, en MX3; Aina Arfelis, Izan Querol i Axel Solé, en MX50; Dídac Arfelis, Carlos Prat i Iker Díaz, en MX65; i Biel Pera, Xavier Camps i Guillem Gaya, en MX85.

En trial, Aida Martí, Pau Giralt i Marco Font (categoria elèctrica); Marcial Vidal, Joan Ribes i Àlex Pifarré (groc); Òscar Pons, Ramon Ruis i Frances Giralt (verd); Ramon Vila, Adrián Casals i Joan Ros (blau); i Marc Cots, Roger Casas i Arnau Farré (vermell). Finalment, en dirt track, han estat distingits Jaume Gaya, Marc Setó i Andy Mañer (categoria elit); Ovidi Ramon, Diogo Moreira i Jaume Gaya (funrace) i Jordi Gaya, Pol Solà i Max Serra (alevins).

 

Almacelles, 2 de febrer de 2019

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat