Rosa Maria Perelló, a la cloenda del Curs Internacional de Reg en Ametller, que se celebra aquesta setmana a l’IEI

Perelló-Sopar curs reg-WEB

La presidenta de la Diputació va participar al sopar i lliurament de diplomes als alumnes i professors, que va tenir lloc dimecres al Parador del Roser 

La presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Perelló, va participar aquest dimecres al sopar i lliurament de diplomes als alumnes i professors participants als Curs Internacional de Reg en Ametller, que va tenir lloc al Parador del Roser de Lleida.

Rosa Maria Perelló va estar acompanyada per Josep Usall, director general de l’IRTA; Joan Girona, investigador sènior de l’IRTA i codirector del curs; i Ted M. Dejong, professor de Fisiologia vegetal de la Universitat de Califòrnia Davis i codirector del curs; a més d’Elies Ferreres, professor del curs, Jaume Casadesús, cap del programa d’ús eficient de l’aigua a l’IRTA, i Carina Térmens, directora d’Agrobanc a Lleida.

El curs se celebra des de dimarts fins avui dijous a l’Aula Magna de l’IEI, sota l’organització de l’Institut de Recerca i Tecnologies Agroalimentàries (IRTA) i la Universitat de Califòrnia Davis. Durant les tres jornades, s’han facilitat als participants (enginyers i tècnics del sector) les eines necessàries que els permetin prendre decisions estratègiques en el maneig del reg, tot plegat combinant sessions teòriques amb visites al camp i sota la supervisió d’experts procedents de diferents centres de recerca i universitats nacionals i internacionals.

 

 

Lleida, 31 de gener de 2019

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat