Reunió entre Reñé i el director general de Relacions Institucionals per promocionar ‘Perseguits i salvats’

Visita_Miquel_Puig_001_SLI

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, s’ha reunit aquest divendres amb el director general de Relacions Institucionals i amb el Parlament, Miquel Puig

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, s’ha reunit aquest divendres amb el director general de Relacions Institucionals i amb el Parlament, Miquel Puig. La trobada ha servit per analitzar les diferents sinèrgies institucionals per promocionar el projecte ‘Perseguits i salvats’.

La Diputació de Lleida té previst promocionar les rutes de fugida de jueus de l’Holocaust nazi pel Pirineu de Lleida a França (París), Bèlgica (Brussel•les), Polònia (Varsòvia), Uruguai (Montevideo) i Israel (Tel Aviv) en un calendari d’accions institucionals fins a l’abril.

La internacionalització de ‘Perseguits i salvats’ en aquests indrets amb importants comunitats jueves coincidirà amb la senyalització de la cinquena de les rutes d’evasió pel Pirineu de Lleida que enllaçarà les comarques de la Val d’Aran i el Pallars Sobirà, des de Tuc dera Girèta, Montgarri, Pont de Perosa, Bordes de Perosa, refugi Fornet i fins arribar a Alòs d’Isil.

Lleida, 6 de febrer de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat