Reunió de treball dels Consells Comarcals del Pirineu i la Diputació de Lleida per tractar sobre el manteniment i la inversió en camins municipals

Reunió Camins Municipals-WEB

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, s’ha reunit aquest dijous amb els presidents dels Consells Comarcals del Pirineu de Lleida per tal de valorar les accions conjuntes en relació amb la inversió i el manteniment dels camins locals i els accessos a nuclis de població.

 

Han assistit a la reunió el president del Consell Comarcal del Sobirà, Carlos Isús; el president del Consell Comarcal del Jussà, Constante Aranda; el president del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, Jesús Fierro; el president del Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça; Josep Lluís Farrero i els diputats de govern Gerard Sabarich i Joan Ubach. El president del Consell Comarcal de la Cerdanya, Ramon Moliner, i el diputat Antoni Navinés, s’han excusat.

Tots els assistents han convingut en demanar que, tan aviat com es constitueixi el nou Govern de la Generalitat de Catalunya, sol·licitaran una reunió amb el titular del departament de Territori per tal d’exposar i compartir l’estat crític de la situació actual i planificar les accions i el finançament necessaris per mantenir els camins en condicions. Alhora, el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, els ha comunicat que, el passat dia 9 de maig, va demanar per carta al Ministro de Fomento una reunió per reclamar un major finançament pels municipis,  que permeti als ens locals dur a terme les accions necessàries en els camins de la seva titularitat.

Reñé ha manifestat també que, en el proper Ple de la Diputació de Lleida, es presentarà una proposta de concreció dels treballs realitzats fins al moment en els plans zonals.

 

Lleida, 17 de maig de 2018

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat