Reunió de la comissió Boreas per exposar l’actuació de la Diputació en relació amb una de les peces separades del cas

Reunió Boreas

La comissió que estudia el cas Boreas va reprendre aquest dilluns les seves reunions. Sota la presidència del vicepresident quart de la Diputació i president de la comissió, Ferran Accensi, es va informar que, després de la primera reunió celebrada a finals del mes de juliol, es va rebre escrit del jutjat en el qual es donava trasllat de l’escrit de la Fiscalia on sol·licitava l’arxivament d’una de les peces separades del cas. Es tracta de la peça que afecta a l’excoordinadora general de la Diputació, Marlen Minguell. La Fiscalia demanava l’arxivament al·legant que no veia indicis de delicte en la mateixa.

La Diputació va prendre la determinació de no acceptar la petició de fiscalia i va demanar que continuï el procés fins a la seva resolució.

El president de la comissió també va explicar que s’ha demanat en el mateix escrit que s’arxivi la causa en relació al funcionari que inicialment estava suposadament implicat en aquest afer i que s’ha demostrat que no hi tenien res a veure.

Accensi també va afegir que la propera reunió d’aquesta comissió es farà en funció de com avancin els esdeveniments, sempre entenent que és el jutjat qui marca el calendari, i que la Diputació estarà molt amatent a les novetats que sorgeixin i que puguin afectar la institució.

 

Lleida, 24 de setembre de 2019

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat