Reunió amb Política Digital per a la connectivitat a Internet de tots els municipis de Lleida

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, i el secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la conselleria de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya, David Ferrer, s’han reunit aquest dimarts a la Diputació de Lleida en relació amb el projecte que ha de permetre la connectivitat i accés a Internet de tots els municipis de les comarques de Lleida a través de fibra òptica.

La intenció del president és “enxarxar tot el territori perquè tothom, visqui on visqui, tingui les mateixes oportunitats d’accés digital”. “És imprescindible en els temps presents i venidors que els accessos troncals i les seves connexions als nuclis de població estiguin disponibles i hem començat a dibuixar el mapa de necessitats que ens permetrà ajustar el pressupost amb més precisió i definir els terminis d’execució d’un projecte que serà prioritari per a la nostra institució en els propers mesos”.

La Diputació de Lleida ja ha aprovat per a aquest exercici 2018 una primera partida per a la realització dels estudis i avantprojectes previs a la licitació.

Lleida, 17 de juliol de 2018

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat