Resum dels 26 punts aprovats al Ple de la Diputació

Reñe_ple_setembre_004_SLI

El ple de la Diputació de Lleida ha aprovat aquest dimecres una declaració institucional de suport a l’acollida de població refugiada víctima dels conflictes armats a la Mediterrània.
Pel que fa a l’àmbit de les finances, durant el ple s’ha donat compte del període mig de pagament a proveïdors, que al mes d’agost s’ha situat en 37 dies.

També s’ha aprovat la delegació per part de l’Ajuntament de Guissona a l’Organisme Autònom de Gestió i Recaptació de Tributs Locals (OAGRTL) de la recaptació de les sancions de la Llei sobre el trànsit, circulació de vehicles a motor i seguretat viària. Igualment, l’Ajuntament de Sort i l’Ajuntament de Vilanova de Segrià han delegat a l’OAGRTL la recaptació de diversos ingressos de dret públic.

El ple ha donat llum verda a la ratificació del Conveni de col•laboració entre l’Administració de la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament d’Ensenyament, la Diputació de Lleida, la Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Lleida i diverses empeses, per promoure, impulsar i desenvolupar, en règim d’alternança i amb formació dual, el cicle formatiu de Grau Superior de Sistemes de telecomunicacions i Informàtics, a l’Institut Caparrella, de Lleida.

En matèria de carreteres s’ha aprovat el traspàs de dues travessies urbanes als respectius ajuntaments. Es tracta de la carretera LP-7041a de Soses i la carretera LP-7021a, d’Aspa.

Lleida, 30 de setembre de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat