Resoltes totes les incidències per la neu a les carreteres de la Diputació

carretera_neu_SLI

Tot i que en aquests moments es pot circular amb normalitat per totes les vies de la corporació, des dels Serveis Tècnics es recomana circular amb molta precaució per la possibilitat de trobar plaques de gel


Els Serveis Tècnics de la Diputació de Lleida han treballat des de primera hora del matí per retirar la neu de les carreteres de la Diputació de Lleida que han resultat afectades per les nevades. A hores d’ara, les carreteres de la xarxa de la Diputació no registren incidències.
A primera hora d’aquest dilluns, 22 carreteres de titularitat de la corporació lleidatana a les comarques del Pallars Sobirà, la Val d’Aran, l’Alt Urgell, la Cerdanya i l’Alta Ribagorça han presentat alguna afectació a causa de la neu.
Una d’elles, la LV-5131 que dóna accés a Tornafort ha estat tallada les primeres hores del matí i s’ha tornat a obrir a la circulació sobre les 12 hores.
Tot i que en aquests moments es pot circular amb normalitat per totes les vies de la corporació, des dels Serveis Tècnics es recomana circular amb molta precaució per les carreteres pertanyents a la xarxa viària de la Diputació de Lleida del Pallars Sobirà, l’Alt Urgell, la Cerdanya, la Val d’Aran o l’Alta Ribagorça per la possibilitat de trobar plaques de gel.

Lleida, 16 de gener de 2017

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat