Reoberta al trànsit la carretera de Montant de Tost

Incidencia_Montant_de_Tost_retirada_material_SLI

Treballs de neteja a Montant de Tost

Després dels treballs de neteja i retirada dels materials acumulats sobre la calçada que s’han fet des de primera hora del matí

Tècnics del Servei de Vies i Obres de la Diputació de Lleida i consultors d’una empresa especialitzada en geologia i estabilització de vessants inspeccionen la zona afectada

La carretera local LV- 4001, que uneix la C-14 amb Montant de Tost, s’ha reobert al trànsit de manera provisional per a tot tipus de vehicles després d’efectuar la neteja i retirada dels materials acumulats a la calçada a conseqüència del despreniment que es va produir aquest dimarts a la tarda.

Els treballs de neteja s’han efectuat des de primera hora d’aquest dimecres i ha estat necessària la utilització de maquinària pesada, a causa del gran volum de roques i terres arrossegades durant el despreniment.

Tècnics del Servei de Vies i Obres, juntament amb consultors d’una empresa especialitzada en geologia i estabilització de vessants, inspeccionaran durant aquest matí la part afectada, a fi i efecte de determinar si cal implementar mesures addicionals de contenció sobre la mateixa.

Fins al moment, ha quedat afectat un tram de prop de 80 metres de calçada, entre els punts quilomètrics 10 i 10,100 aproximadament, a uns 2 quilòmetres del casc urbà de Montant de Tost. També han resultat malmesos més de 200 metres de barrera de seguretat.

En aquests moments, el pas s’efectua sobre material granular estès sobre la calçada, fins que pugui ésser reparada de manera definitiva amb una capa de mescla bituminosa similar a l’existent.

Lleida, 8 de març de 2017

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat