Renovem la col·laboració amb la Fundació FC Barcelona per donar continuïtat a Futbolnet

Reñe_Valles_001_WEB

Reñe_Valles_001_SLI

La Diputació de Lleida renova la col•laboració amb la Fundació FC Barcelona per donar continuïtat a Futbolnet

La iniciativa, que es va posar en marxa l’any 2011, pretén educar els infants i joves a través del foment dels valors positius que es deriven de la pràctica esportiva, concretament del futbol

La Diputació de Lleida ha renovat el conveni de col·laboració amb la Fundació FC Barcelona per donar continuïtat al programa Futbolnet. Així ho ha manifestat el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, a la directora general de la Fundació Barça, Maria Vallés, amb qui s’ha reunit aquest dimecres.

FutbolNet és un projecte que es va posar en marxa l’any 2011 en col·laboració amb les diputacions catalanes i els municipis. L’objectiu és educar els infants i joves a través del foment dels valors positius que es deriven de la pràctica esportiva, concretament del futbol.

El programa incideix en cinc valors: esforç, respecte, treball en equip, ambició i humilitat. A cada sessió es treballa un valor a través de jocs esportius i es disputa un partit de futbol on els participants han d’aplicar el valor en pràctica de la millor manera possible, a través de la reflexió.

 

Lleida, 22 de febrer de 2017

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat