Reñé vol que consells comarcals i capitals de comarca elaborin un llistat de serveis susceptibles de ser mancomunats

ORIrene_editora_2_4979_0_1

Segons ha explicat Reñé, tots els ajuntaments estan preparant els seus pressupostos “i podran veure que hi ha serveis en el que es podrà treballar de forma mancomunada i millorar l’eficiència i el cost econòmic que suposa”.

El president de la Diputació ha afegit que “més enllà del criteri econòmic de mancomunació de serveis, cal que aquests no es dupliquin i es treballin per diferents administracions. Cal ser molt curosos, -ha dit- en els sentit que ens auditem de cara a garantir davant els ciutadans per veure que els serveis no venen de llocs diferents”.

Joan Reñé, en resposta a preguntes dels periodistes ha explicat també que el pressupost de la institució provincial disminuirà al voltant d’un 10% respecte al que es va presentar l’any 2011.

Reñé ha dit que la previsió en la baixada d’ingressos en el capítol de participació en els impostos de l’Estat fa que s’hagi de presentar un pressupost menor. “Hem d’establir un criteri de disminució, no en tant perquè el percentatge de participació en els fons de l’Estat sigui més baix, que esperem que no ho sigui, però si que els impostos de l’Estat hauran baixat, i això repercuteix en la quantitat total d’ingressos que té la Diputació”.

Lleida, 16 de novembre de 2011
 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat