Reñé visita les obres d’ampliació del CAP del Pont de Suert, que obrirà al juliol

Nou_CAP_Pont_Suert_002_SLI

Reñé ha visitat les obres de remodelació del nou CAP del Pont de Suert

Nou_CEI_Pont_Suert_001_SLI

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, al CEI del Pont de Suert

El centre dóna assistència comarcal i podrà ampliar especialitats gràcies al suport de la Diputació, que ha destinat 1M€ a les obres

El president ha inaugurat també el centre d’empreses innovadores (CEI) de l’Alta Ribagorça

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha visitat aquest dimarts les obres d’ampliació del CAP del Pont de Suert, que dóna assistència a tota la comarca. Les instal·lacions guanyaran en espai per poder acollir noves especialitats, que se sumaran a les ja existents. Els treballs d’ampliació es preveu que finalitzin al juliol i la inversió que hi ha destinat la Diputació de Lleida és de 1.008.469 euros.

Reñé ha recordat la voluntat de la Diputació de Lleida de col·laborar amb les administracions locals perquè els municipis i els seus ciutadans disposin dels serveis de qualitat que es mereixen.

Durant la seva visita a l’Alta Ribagorça, Reñé també ha inaugurat el centre d’empreses innovadores (CEI) de l’Alta Ribagorça. Aquest equipament està ubicat a uns baixos situats al número 10 del carrer Aigüestortes que el Consell Comarcal va adquirir l’any 2010. La planta baixa del local disposa de 93 metres quadrats, que acullen quatre mòduls completament equipats per a empreses, serveis i zona comú.

El local ha estat reformat per tal de poder acollir els emprenedors, la qual cosa ha suposat una inversió de 20.118,34 euros, que han estat finançats per la Diputació de Lleida amb un ajut de 20.000 euros.

El president de la Diputació de Lleida ha finalitzat la seva visita al Centre de Fauna de Pont de Suert, unes instal·lacions que es distingeixen a nivell europeu per la cria en captiveri del visó europeu, espècie en greu perill d’extinció. Per trobar unes instal·lacions semblants amb el mateix propòsit de protecció d’aquesta espècie amenaçada cal viatjar a Estònia.

Han acompanyat el president de la Diputació en la seva visita, l’alcalde de Pont de Suert, Albert Alins; el president del Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça, Josep Antoni Troguet; el seu vicepresident, Josep Lluís Farrero; i els membres de l’equip de presidència Antoni Fo i Joan Eroles,

El Pont de Suert, 17 de març de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat