Reñé visita Les Borges Blanques

ORIpresident_inaugura_carrer_editora_2_5480_0_1

ORIpresident_signatura_conveni_editora_2_5480_0

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, s’ha desplaçat aquest dijous a Les Borges Blanques per inaugurar les obres de reforma del carrer Ensenyança. Un projecte realitzat amb el suport de la Diputació, que hi ha aportat 18.000 euros dins el marc d’ un pla d’obres específic.

Reñé, que ha estat acompanyat pel director de l’IEI, Josep Maria Solé i Sabaté, ha estat rebut a l’Ajuntament per l’alcalde de Les Borges Blanques, Enric Mir i l’equip de Govern.

Al mateix consistori, el president ha visitat l’oficina del Pla de Barris i ha signat un conveni de col•laboració entre la Diputació de Lleida i l’Ajuntament del municipi per a la futura construcció del Centre de Tecnificació del Tennis Taula, al qual la Diputació hi destinarà 150.000 euros.

Posteriorment, les autoritats han visitat l’antic molí de Can Gineret i l’Espai Macià, dedicat al president Francesc Macià.

Durant la seva visita, Reñé ha estat acompanyat pel diputat Antoni Villas i pel cap de relacions amb el Món Local de la Diputació, Joan Eroles.

Les Borges Blanques, 30 d’agost de 2012
 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat