Reñé visita la sala d’exposicions del nou Centre Cultural de Gimenells

ORIjoan_rene_visita_gimenells_003vr_editora_2_6349_0_1

ORIjoan_rene_visita_gimenells_002vr_editora_2_6349_1

ORIjoan_rene_visita_gimenells_004vr_editora_2_6349_2

La Diputació de Lleida ha finançat part de les obres de reforma de l’equipament

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha visitat aquest dijous la sala d’exposicions que porta el seu nom al nou Centre Cultural de Gimenells i Pla de la Font, que ha obert portes coincidint amb l’inici de la Festa Major del municipi.

L’Ajuntament de Gimenells ha recuperat l’antic quarter de la Guàrdia Civil com a espai cultural, gràcies a l’aportació de la Diputació de Lleida, que ha finançat part de les obres de reforma.

Durant la visita, el president de la Diputació de Lleida ha destacat “el bon criteri” de l’alcalde de Gimenells i Pla de la Font per tirar endavant la restauració d’aquest espai “que es convertirà en un equipament cultural i associatiu per posar-lo a disposició de tots els ciutadans del municipi”.

A més, ha afegit que aquest equipament, que procedeix de l’antiga caserna de la Guardia Civil, acollirà entitats “que treballaran per organitzar activitats i accions basades en la convivència i l’enfortiment del sentiment de pertinença al poble”.

El president de la Diputació de Lleida ha estat rebut per l’alcalde del municipi, Albert Aldavert; el president del Consell Comarcal del Segrià, Pau Cabré, i la resta de membres de la corporació municipal. Després de signar al Llibre d’Honor del consistori, han visitat l’exposició fotogràfica Gimenells, memòria colonitzada, situada als porxos dels baixos de l’edifici que acull el consistori.

Posteriorment, les autoritats han visitat la Sala “President Joan Reñé” i l’exposició fotogràfica que acull, titulada Gimenells, una llarga història. L’alcalde de Gimenells, Albert Aldavert, ha indicat que aquesta primera sala té una superfície de 100 metres quadrats, la qual cosa suposa el 20% del total de l’edifici que es continuarà restaurant segons la disponibilitat pressupostària del consistori.

Gimenells, 15 de maig de 2014

Per a més informació:
Telèfons de contacte: 973.70.41.25
Cap de l’Àrea de Comunicació, Maricel Pujol
premsa@diputaciolleida.cat

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat