Reñé visita els dipòsits i la nova zona verda de Castellnou de Seana

Castellnou_Seana-WEB

El president de la Diputació ha manifestat que l’objectiu és que Castellnou de Seana i tots els pobles puguin continuar gaudint d’ equipaments de qualitat

 

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, s’ha desplaçat avui a Castellnou de Seana on ha visitat diferents actuacions finançades per la corporació, concretament els dipòsits municipals i una zona verda.

Joan Reñé ha estat rebut a l’Ajuntament per l’alcalde, Jordi Llanes, i la resta de la corporació municipal. Després de signar al Llibre d’Honor de l’Ajuntament, s’han traslladat als dipòsits municipals, ubicats al camí de Bellpuig, on han efectuat una visita, per posteriorment desplaçar-se a la zona verda. En acabar, han anat al Poliesportiu Municipal, on el president de la Diputació de Lleida ha tingut l’oportunitat de saludar als participants de la Tirada de Bitlles de Festa Majori donar els premis a tots els guanyadors.

Reñé ha manifestat que “a Castellnou de Seana, igual que a tots els pobles, el nostre objectiu és que els seus habitants puguin continuar gaudint d’equipaments de qualitat”. 

 

 

Castellnou de Seana, 9 de setembre de 2017

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat