Reñé: “Serà molt difícil justificar la supressió d’ajuntaments per criteris econòmics perquè són dels més ben gestionats”

ORIsunyer_editora_2_5265_0_1

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha aprofitat avui la inauguració del tanatori de Sunyer (municipi del Segrià de 300 habitants) per defensar la bona gestió econòmica que es fa des dels ajuntaments dels petits municipis i advertir davant de possibles propostes de supressió d’ens locals que “serà molt difícil de justificar per criteris econòmics ja que els municipis més petits acostumen a ser els més ben gestionats”. Així s’ha referit a les declaracions del ministre d’economia del Govern Central, que va declarar aquest divendres que Espanya té un nombre d’ajuntaments molt superior al que correspon en comparació a altres països i va avançar que en les propers mesos el govern abordarà un pla de reformes de les administracions públiques.

Durant la visita, Reñé ha afegit que “des de la Diputació jugarem fort pels pobles petits i perquè puguin tenir equipaments com aquest que avui inaugurem a Sunyer”.

La Diputació ha aportat 50.000 euros al projecte del tanatori, la qual cosa ha permès desencallar la seva construcció, que s’ha fet en dues fases.

A la inauguració hi ha assistit l’alcalde de Sunyer, Salvador Huguet, el president del Consell Comarcal del Segrià, Pau Cabré; el cap de Relacions amb el món local de la Diputació de Lleida, Joan Eroles, i la diputada i portaveu del grup de CiU a la Diputació de Lleida, Rosa Pujol.

Sunyer, 28 d’abril de 2012

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat