Reñé se suma als actes del 35è Aniversari de la Llar de Jubilats de Bellvís i a l’homenatge als veïns nascuts l’any 1930

Reñe_Bellvis_001_SLI

Reñe_Bellvis_003_SLI

Reñé destaca l’important paper que juga la gent gran per transmetre els valors més essencials i els ha encoratjat a continuar essent protagonistes aportant el seu coneixement per enfortir encara més la comunitat i el país

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, s’ha sumat aquest diumenge als actes organitzats amb motiu del 35è Aniversari de la Llar de Jubilats de Bellvís i a l’homenatge als veïns nascuts l’any 1930, celebració que ha reunit unes 260 persones.

El president ha arribat a l’Església Parroquial de Bellvís, on ha estat rebut per l’alcalde de Bellvís, Joan Talarn; pel president de la Llar de Jubilats de Bellvís, Antonio Sans, i pel president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, Josep M. Huguet, entre d’altres autoritats.

Després de la missa, s’han traslladat fins al Pavelló Poliesportiu municipal on Reñé ha participat a l’acte de lliurament de 16 plaques d’homenatge als veïns nascuts l’any 1930.

En la seva intervenció, el president de la Diputació de Lleida ha afirmat que aquesta és una celebració que demostra la gran riquesa del municipi de Bellvís, on els seus veïns dediquen una atenció especial a un col·lectiu tan important com ho és la gent gran.

Reñé també ha agraït la generositat de totes aquelles persones “que amb el seu esforç i treball han fet possible que avui siguem on som” i ha destacat l’important paper que juga la gent gran per transmetre els valors més essencials.

El president de la Diputació de Lleida ha finalitzat la seva intervenció encoratjant la gent gran de Bellvís a “continuar essent protagonistes aportant el seu coneixement per enfortir encara més la comunitat i el país”.

Bellvís, 20 de setembre de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat