Reñé rep una delegació de l’estat brasiler de Santa Caterina

ORIdsc_0581_editora_2_4866_0_1

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha rebut aquest dimarts una delegació de l’estat brasiler de Santa Caterina encapçalada pel Ministre de Desenvolupament Econòmic i vicepresident del Govern de Santa Caterina, Paulo Bornhausen; i el ministre d’Afers Internacionals, Alexandre Fernandes.

Aquesta delegació de Santa Caterina es troba de visita a Catalunya amb l’objectiu d’intercanviar experiències en l’activitat agrària i ramadera que es desenvolupa en ambdós territoris. Per aquest motiu, la trobada també ha comptat amb la participació del president i del director gerent de l’Associació Empresarial de Fruita de Catalunya (Afrucat), Francesc Argilés i Manel Simon, respectivament.

L’activitat agrària i ramadera té una gran presència a l’Estat de Santa Caterina i el sector agropecuari es basa en explotacions familiars de petites dimensions, que són treballades pels mateixos propietaris.

La delegació brasilera ha coincidit en assenyalar que Catalunya és un territori que té moltes similituds amb l’Estat de Santa Caterina, tant pel que fa a l’àmbit econòmic com l’agroalimentari. El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha explicat que aquestes similituds poden afavorir una futura col•laboració en els àmbits comercial, empresarial, tecnològic, cultural i científic.

Lleida, 13 de setembre de 2011

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat