Reñé rep l’equip de rescat dels Bombers de Lleida, just abans de participar en el concurs nacional d’aquesta especialitat

ORIjoan_rene_bombers_001_vr_editora_2_6374_0_1

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha rebut aquest dimecres els components de l’equip de rescat dels Bombers de Lleida, que participaran en el X Concurs Nacional de rescat en accidents de trànsit que se celebrarà a Bilbao del 10 al 14 de juny.

L’equip s’ha classificat per participar en aquest concurs nacional després d’aconseguir la segona posició en el concurs intern, que es va celebrar a l’ISCP de Mollet del Vallès. Si obtenen una bona classificació en el concurs nacional accediran al campionat a nivell mundial.

Els bombers han volgut agrair el suport que la corporació lleidatana ha donat a l’equip en les diferents competicions de rescat en les que ha participat darrerament.

Aquest equip format per bombers de Lleida va començar a participa l’any 2009 en aquest concurs de rescat i l’any passat va assolir el setè lloc al mundial celebrat a la ciutat de Clearwater, Florida.

La competició de rescat en accidents de trànsit és una de les eines formatives més eficaces per incrementar les habilitats dels bombers en el rescat viari.

Lleida, 28 de maig de 2014

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat