Reñé rep l’Associació de Criadors de Cavalls, que reunirà un centenar d’equins al concurs morfològic de la Fira del Cavall

Visita_Ass_cavalls_VR_001_SLI

El certamen se celebrarà de l’1 al 3 de maig a Lleida i comptarà amb la participació d’una seixantena d’eugassades procedents de Califòrnia, Suïssa i Sevilla

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha rebut aquest dimarts als representants de l’Associació de Criadors de Cavalls de Lleida, encapçalada per la seva presidenta, Maria Jesús Sans.

La trobada s’ha produït dies abans de la celebració de la Fira del Cavall a Lleida, que se celebrarà de l’1 al 3 de maig a la capital del Segrià. L’Associació de Criadors de Cavalls de Lleida és l’encarregada d’organitzar aquest esdeveniment que inclou la celebració del Concurs morfològic i de funcionalitat, que reunirà fins a un centenar d’equins.

En el concurs morfològic i de funcionalitat, els cavalls passen una prova de morfologia que valora el pas, el trot i el galop i una altra de funcionalitat on es valoren les figures que fan els cavalls i els seus genets.

La Fira del Cavall de Lleida és un esdeveniment que reuneix cavalls de ramaderies procedents de diferents punts i que suposarà una important repercussió econòmica per al sector de la restauració i l’hostaleria de la ciutat de Lleida. Es preveu la participació d’una seixantena d’eugassades procedents de Califòrnia, Suïssa i Sevilla.

Lleida, 28 d’abril de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat