Reñé rep el productor Carles Porta, que li presenta el teaser de la pel·lícula “Segon Origen”

ORIvisita_carles_porta_01_editora_2_4952_0_1

Durant la visita, el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha visionat el primer conjunt d’imatges que expliquen el contingut de la pel·lícula que el director Bigas Luna té previst començar a rodar durant el 2012

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha rebut aquest dijous el responsable de la productora audiovisual Antàrtida Produccions, Carles Porta, que ha fet una visita a la Corporació per presentar el teaser de la pel·lícula “Segon Origen”. El film, dirigit per Bigas Luna, està basat en la novel·la “Mecanoscrit del segon origen”, de l’escriptor nascut a l’Aranyó (Segarra) i que va passar la infantesa i la joventut a Tàrrega (Urgell), Manuel de Pedrolo.

El president de la Diputació de Lleida ha visionat el primer conjunt d’imatges en 3D que expliquen el contingut de la pel·lícula que Bigas Luna té previst començar a rodar durant el 2012. Aquestes imatges es van rodar a Lleida, concretament a l’Estany d’Ivars i Vila-sana i a la piscina d’Inefc de Lleida, durant la primavera de 2009.

Lleida, 4 de novembre de 2011
 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat