Reñé rep el pilot Enric Martí dies abans de la seva participació al Dakar 2016

Reñe_pilot_Marti_001_SLI

 

El pilot de Sudanell participarà al Dakar 2016 amb la imatge corporativa d’Ara Lleida

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dijous la presentació de l’equip del pilot lleidatà, Enric Martí, que participarà al Dakar 2016 entre els dies 2 i 16 de gener.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha rebut i ha donat ànims al pilot de Sudanell que participarà al Dakar 2016 amb la imatge corporativa d’Ara Lleida. Reñé ha manifestar sentir-se “molt satisfet” amb la participació d’un pilot lleidatà en una “competició tan extrema com aquesta amb dificultats evidents”. El president ha afegit que la corporació estarà al seu costat en tot moment i li ha desitjat molta sort.

Aquesta és la segona vegada que el pilot lleidatà participa al Dakar. La primera va ser l’any 2014, on les altes temperatures el van obligar a abandonar la cursa a la cinquena etapa en patir una greu deshidratació que el va deixar al punt del deliri i va haver de ser evacuat en helicòpter. A Enric Martí li quedaven menys de 10 quilòmetres per arribar a la meta quan va patir l’incident.

Martí ha explicat que marxa al Dakar amb la mateixa il·lusió i la mateixa força que fa dos anys, però amb més experiència. El seu objectiu és poder acabar la competició, tot i que ha reconegut que “cada any és més extrema”. Martí, que ha comptat amb un pressupost total de 70.00 euros, participarà amb una moto KTM i tant l’equip d’assistència com els mecànics són tots lleidatans.

La cursa començarà el 2 de gener a Buenos Aires i després de 13 etapes finalitzarà el 16 de gener a Rosario. En total, competiran 556 pilots de 60 nacionalitats.

Lleida, 24 de desembre de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat