Reñé rep el director dels Serveis Territorials de Salut a Lleida, Josep Pifarré

ORIvisita_josep_pifarre_01_editora_2_5295_0_1

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha rebut aquest dilluns la visita del nou director dels Serveis Territorials de Salut a Lleida, Josep Pifarré, en el marc d’una visita institucional.

Pifarré va ser nomenat el passat mes d’abril nou director territorial del Departament de Salut a Lleida i l’Alt Pirineu i Aran, i gerent de les regions sanitàries de Lleida i de l’Alt Pirineu i Aran en substitució d’Antoni Mateu, que va ser nomenat director de l’Agència de Salut Pública de Catalunya.

Després de la trobada institucional, Reñé ha indicat que la Diputació de Lleida i el Departament de Salut han mantingut i mantenen una gran relació en tot el que fa referència a inversions a diferents equipaments, com els hospitals de Santa Maria i Arnau de Vilanova, així com als consultoris mèdics locals que hi ha arreu del territori.

En aquest sentit, ha indicat que l’objectiu és continuar treballant en la mateixa línia per donar consistència a les inversions en qüestions de salut.

Per la seva part, el director dels Serveis Territorials de Salut a Lleida, Josep Pifarré, ha indicat que la idea del Departament de Salut “és continuar amb les bones relacions existents per poder donar el millor servei als ciutadans”:

Lleida, 14 de maig de 2012

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat